Choose your language: ENGLISH SVENSKA

Destinationer

Mallorca_playa

MALLORCA

Mallorca är den största ön i öriket Balearerna och består av fina naturparker, berg, små vikar med kristallklart vatten, små genuina byar och fantastiska grottor.

LÄS MER

tenerife_alojamiento

TENERIFFA

Teneriffa är en av Kanarieöarnas sju öar och är en värld av skarpa kontraster. Den som vill ha både sol, stränder och en imponerande vulkan har valt helt rätt destination.

LÄS MER

Madrid-GranVia

MADRID

Madrid är inte bara Spaniens, utan även konstens huvudstad. Här finns ett flertal stora och viktiga konstmuseer, bl. a Museo del Prado.

LÄS MER

Sevilla_Giralda

ANDALUSIEN

Längst i söder finns de gyllenbruna stränderna med utsikt över Medelhavet och Afrika på andra sidan horisonten. Längre in i landet hittar man Granada och Sevilla.

LÄS MER

Catalonia

KATALONIEN

Katalonien har en rik och intressant historia och ser sig som ett land utanför Spanien med eget språk, egen sed och egen kultur.

LÄS MER

Comunidad_valenciana

REGION VALENCIA

Comunidad Valenciana, en autonom region i Spanien som har tre soliga och kustnära provinser, Castellón, Valencia och Alicante.

LÄS MER

Basque_Country

BASKIEN

Baskien är en region i norra Spanien belägen vid Biscayabukten. Huvudstaden heter Vitoria men de mest kända städerna är Bilbao och San Sebastian.

LÄS MER

Andorra-esqui

ANDORRA

Andorra är ett litet land som ligger mellan Spanien och Frankrike. Det är ett paradis för vintersporter, naturälskare och för shopparen då allting är skattefritt.

LÄS MER